Home / умен технология / Замразяването на американските визи е последната причина за разработване на дистанционно първо – TechCrunch

Замразяването на американските визи е последната причина за разработване на дистанционно първо – TechCrunchБележка на редактора: Получавайте тази безплатна седмична обобщена информация за TechCrunch новини, която всеки стартиращ потребител може да изпраща по имейл всяка събота сутрин (7:00 ч.). Абонирайте се тук

Докато технологичната индустрия в САЩ се опитва неуморно да прави бизнес с останалия свят, тази седмица тя се включи повече в националната политика. Висококвалифицираните имиграционни визи бяха прекратени от администрацията на Тръмп до края на годината, което попречи на хиляди настоящи и бъдещи стартиращи служители и основатели да дойдат в САЩ и да строят бизнес там.

Вместо това, окачването е друг ускорител за глобалната тенденция в отдалечената работа, която беше проблем за много от нас през това десетилетие и беше изтласкана в масовия поток заради пандемията. За всеки, който се опитва да намери страхотни хора, които да наеме, следващата проверка на финансирането или нови пазари, виртуалните решения често са единствените решения, които се предлагат днес.

Нашата експертка по имиграционно право Софи Алкорн работи широко по темата тази седмица, включително обяснение на решаващата роля на имиграцията в бизнеса за TechCrunch и за допълнителна криза, преглед на това, което можете да направите, ако се притеснявате те. За абонатите тя писа и за последиците от отмяната на Тръмп от DACA от Върховния съд.

Лично нашият глобален редакционен екип очаква с нетърпение да възобнови нашия график за глобални събития възможно най-скоро, независимо от тези национални политически въпроси. Тук сме за света на стартиращите компании. Междувременно, ето Алекс Еймс, как свързваме участниците в Virtual Disrupt тази година.

Кредити за снимки: Найджъл Сусман (отваря се в нов прозорец)

Нюйоркската технология след пандемията [19659009] Големите индустрии и предимства на големите градове, които направиха Ню Йорк това ще ви помогне да го придвижите напред, дори когато повече хора и работни места изглежда се отдалечават от центъра на града. Поне това го научих от четенето на 11-те инвеститори, с които Антъни Ха говори в допълнително проучване на кризата тази седмица за бъдещето на стартиращия хъб. Първо, дори да можете да работите отвсякъде, милиони хора ще предпочетат това място в Ню Йорк с градски живот, работа в мрежа и удобства за привличане на хора като преди. Второ, много ключови отрасли като финанси, недвижими имоти, бизнес софтуер, здравеопазване, медии и други потребителски стоки не умират, а се преоткриват и изглежда поддържат своите центрове в града. Ето Alexa от Tobel на Inspired Capital:

Видях NYC да се превърне в мощен стартов център през последното десетилетие и мисля, че импулсът ще продължи. Сега, когато научихме, че всъщност може да се постигне висока производителност от разстояние, очакваме компаниите да запазят елемент от далечна работна сила като част от обширните си планове за наемане. Но според мен стартъпите в най-ранните си етапи все още имат възможност да седнат рамо до рамо, когато изграждат компания. Когато основателите правят първите си наемания и правят първия си бизнес, NYC остава невероятно място за това.

Някои от тези индустриални изобретения са по-вълнуващи от други. В отделна анкета Антъни говори с 5 инвеститора, които се фокусират повече върху рекламните и маркетинговите технологии. Добрата новина е, че разходите за реклама и маркетинг намаляват и ефективността на технологиите се подобрява за света. За основателите в тази област обаче предизвикателствата са се увеличили само защото пандемията е принудила по-нататъшно намаляване на рекламния бюджет в допълнение към преместванията към най-големите платформи. Както казва Джон Елтън от Greycroft:

Само следващият технологичен пробив ще даде плодородна почва за следващата вълна на иновациите, точно както пробивът в мобилните устройства и интернет доведе до днешните гиганти. Може би машинното обучение е този вид пробив, затова разглеждаме компании, които използват машинно обучение, за да подобрят драстично това, което е възможно в космоса. Проблемът там е, че мащабираните играчи също са много добри в машинното обучение, така че може да не е технология, която предлага същите възможности като предишните проблеми.

TIm O & 39; Reilly

O & 39; Reilly говори за инвестиции извън финансовия балон на VC.

Tim O & 39; Reilly пое по различен маршрут през последните години от голяма част от Силиконовата долина , Докато неговият издател, поредица от конференции, есета и инвестиции оформят съвременния Интернет от десетилетия, той казва, че рисков капитал се е объркал. Ето още от интервю с Connie Loizos за TechCrunch тази седмица:

[I] Наистина бях разочарован от инвестицията в Силиконовата долина отдавна. Напомня ми на Уолстрийт до 2008 г. Идеята беше: „Докато някой иска да купи това [collateralized debt obligation]ние сме добри“. Никой не мисли за това: добър продукт ли е? Толкова много неща, които VC създават, са наистина финансови инструменти като тези CDO. Те всъщност не мислят дали това е компания, която може да оцелее при доходите на своите клиенти. Офертите са проектирани само около изход. Стига да можеш да накараш глупак да ги вземе, [you’re good]. Така много придобивания се провалят например, но ВК са щастливи, защото – знаете ли какво? – Имате своя изход.

Неговата компания, O & 39; Reilly AlphaTech Ventures, вместо това се фокусира през последните години върху създателите на финансиране, които създават продукт, който се оценява от клиентите и генерира устойчив паричен поток при условия, които осигуряват стимули за органични Предлагайки растеж

Вие издадохте първия си чек.

Миналата седмица стартирахме нова инициатива, за да подчертаем инвеститорите, които първи подкрепиха вашата голяма и (все повече) успешна идея. Досега тя получи страхотен отговор. От Danny Crichton:

Е, общността на TechCrunch надделя, тъй като само за няколко дни вече получихме над 500 предложения от основатели, които препоръчват VC, издали първите си чекове, и тези, които събират и събират Даренията бяха особено полезни при приключването на рунда.

Ако не сте направили препоръка, моля, помогнете ни с формата, свързана тук .

Краткото проучване отнема пет минути и би могло да спести на основателите десетки часове с правилната информация. Нашият редакционен екип обработва внимателно тези приноси, за да гарантира тяхната точност и точност. Колкото повече точки от данни имаме, толкова по-добър може да бъде списъкът за основателите.

Прочетете пълната публикация на Danny Crichton в TechCrunch за отговори на въпроси, които задаваме. Досега станахме общи.

През седмицата

TechCrunch:

Поглед върху заплатите на технологиите и как биха могли да се променят, ако повече хора работят отдалечено.

Скоро Apple ще предизвика разработчиците да оспорват правилата на App Store

Китайският GPS конкурент е напълно стартиран.

Двугодишният преглед на GDPR показва липса на "стриктно" прилагане.

Фондовата борса: IPO сезон, самостоятелно отпадане и финтех разочарование:

Какво се обърка с Quibi?

Четири перспективи: Ще намали ли Apple таксите за магазини за приложения?

4 тенденции за корпоративните разработчици, които ще оформят 2021 година.

Идеи за работа според COVID-19

Plaids Zach Perret: & # 39; Всяка компания е финтех

Реформите на правилото на Volcker разширяват възможностите за получаване на средства за ВК.

Всичко за TechCrunch.

Регистрирайте се за сесията Pitches & Pitchers за следващата седмица. 30:00 EDT / 12:30 PDT

Хауи Лиу от Airtable ще се присъедини към нас на Disrupt 2020

Ерик Юан, основател и изпълнителен директор на Zoom, ще говори на Disrupt 2020

Как да настроите виртуалната си мрежа в Disrupt Charge 2020

#EquityPod

От Алекс Вилхелм:

Здравейте и добре дошли обратно в акциите, подкаст с капитализиран подкаст на TechCrunch, в който ние разопаковаме числата зад заглавията.

Тази седмица беше малко оживена, но това е само защото Дани Кричтон и Наташа Маскаренхас и I бяха в доста добри настроения , Трудно щеше да бъде, като се има предвид колко хубави неща има за дъвчене.

Започнахме с два кръга финансиране от компании, които са получили предни ветрове от COVID-19:

Въпреки това, тези два кръга представляват само едната страна на монетата COVID. Имаше и компании, които работят с опашката на COVID, за да получат нови средства:

Но имахме място за друга история. Така че говорихме малко за Robinhood, неговия бизнес модел и скорошното самоубийство на един от неговите потребители. Това е ужасен момент за семейството на хората, които сме изгубили, но също така е подходящ момент и за Robinhood да десформира малко люковете за това как работи тяхната услуга.

Ще бъде интересно да се види докъде ще стигне компанията, за да ограничи достъпа до определени финансови инструменти. Компанията генерира голяма сума приходи от бизнеса си поток от поръчки и опциите са неразделна част от тези приходи. Следователно Robinhood компенсира необходимостта да защитава своите потребители и да печели пари от техните действия. Как нишка на тази игла ще бъде доста интересно.

Всичко това и много се забавлявахме. Благодарим ви, че се регистрирахте и следите шоуто в Twitter!

Капиталът намалява всеки петък в 6:00 ч. (Местно време). Така че се абонирайте за нас в Apple Podcasts, Overcast, Spotify и всички кастинги.


Source link