Breaking News
Home / умен технология / Изпълнителният директор на Reddit защитава одобрението на рекламите на Trump преди президентските избори – TechCrunch

Изпълнителният директор на Reddit защитава одобрението на рекламите на Trump преди президентските избори – TechCrunchReddit TechCrunch научи, че рекламите за президента Доналд Тръмп ще бъдат пуснати преди президентските избори през 2020 г., въпреки опасенията на персонала. Стив Хъфман, главен изпълнителен директор на Reddit, се обърна към някои от тези притеснения на служителите на среща на ръце, разгледана от TechCrunch миналата седмица.

„Знам за много от вас [Trump] е просто символ на омразата и няма как да се заобикаляш ̵

1; какво е това “, каза Хъфман. „В резултат на това много от вас изпитват истински гняв към него или страх от това къде отива страната или тъга за това къде отива страната, и повярвайте ми, споделям много от тези емоции в състоянието на страната ни – поляризацията на политическия дискурс , възпалителната реторика, некомпетентността на нашето правителство. Усеща се, че регресираме. “

Въпреки това Хъфман говори за това как се бори да балансира личните си убеждения с задължението си като изпълнителен директор на Reddit. Той посочи дългата история на Reddit с Тръмп, която започна с r / The_Donald при изборите през 2016 година.

„Повечето актуализации на нашите насоки за съдържание са свързани с тях по някаква форма или начин, включително най-новите“, каза Хъфман.

Решението да се разреши рекламите на Тръмп идва в рамките на месеци, след като Хъфман каза, че Reddit не толерира „омразата, расизма и насилието и макар че все още имаме много неща за борба с тях в нашата платформа, нашите ценности са ясни. “

„Когато се замисля за бъдещата роля на Reddit и ролята, която можем да играем в света, мисля, че това е най-добрият начин да го направя Много от тези проблеми всъщност възникват при предстоящите избори “, каза Хъфман. „Има редица неща, които можем да направим, за да гарантираме честни избори и мисля, че имаме много важна роля. Както споменах в имейла си за Black Lives Matter преди два месеца, който по-късно споделихме, мислейки за анкетите – това е една от областите, където Reddit наистина може да се облегне и да промени. […] Знам, че може да не сте съгласете се с мен по някои от тези точки или следвайте логиката и не мога да отнема това от вас и не се опитвам да го огранича по никакъв начин. Работя с Reddit, за да приведем убежденията си в нашата платформа и да видим дали можем да бъдем най-добрият възможен участник в предстоящите избори. “

А това означава да позволявате политически реклами. Рекламите вероятно ще бъдат под формата на поглъщане на начална страница, която е горната връзка на уебсайта, но не и дисплейната реклама на страничната лента, обясни Хъфман. Освен това Reddit позволява резервирани покупки, за които кампанията на Trump трябва да работи директно с екипа по продажбите. Тези реклами съдържат коментари, така че потребителите да могат да взаимодействат с рекламата.

„Надявам се това да забави разговора или да направи разговора по-ефективен – не само, че тези реклами са механизъм за еднопосочно доставяне, тъй като рекламите отиват другаде в Интернет, а повече от двупосочен разговор“, каза Хъфман.

Това, което Reddit не позволява, са търговете, които преди това доведоха до това, че рекламодателите бомбардират по същество целия уебсайт с рекламите си.

„Обсъждахме изобщо да нямаме политически реклами на Reddit и на мен Със сигурност смятам, че има убедително дело за това, но мисля, че Reddit има възможност да засили дискусията относно политическите реклами и задължението да участва в политическия процес “, каза Хъфман. „И казвам всичко това, като знам, че това може да е неприемливо за някои от вас и разбирам защо. И в някои области мога да се свържа с това защо, а в други мога да виждам и чувам болката. Има шанс това да върви добре и рискът да не върви добре. Мисля, че това е риск, който приемаме и ще направим всичко възможно да се справим с предизвикателствата, които можем да предвидим. “

Още през април Reddit обяви актуализация на политическата си политика за рекламиране, според която кампаниите трябва да оставят коментари за реклами отворени за първите 24 часа. Това, което Reddit работи в момента, е малко по-различно. Понастоящем Reddit позволява на рекламодателите да модерират тези коментари, но Huffman каза, че вероятно това не е правилният ход в този контекст.

“Или ще умерите твърде много, или твърде малко и това ще доведе до спорове и в двата случая”, каза той. „И може би рекламодателят иска това и този спор е пряко за наша сметка. Така че това не е жизнеспособно решение. “

Друг вариант е Reddit да модерира коментари, но това също носи риск от противоречие. Хъфман говори за това как Reddit след това може да бъде обвинен, че модерира твърде много или твърде малко.

“Но може би можем да опитаме този друг подход, така че другият подход да не е пряк коментар по рекламите”, каза Хъфман. „Вместо това ще имаме леплив коментар с връзка, която насърчава потребителите да публикуват тази реклама в конкретна общност за коментар.“

Хъфман каза, че визията е хората да обсъждат рекламата в определени общности на Reddit. След това тези дискусии ще бъдат модерирани от съответната общност. Тази функция обаче все още не е създадена.

Планираме да започнем да пускаме политически реклами в края на септември с цел тестване на тази нова функция в началото на септември, за да видим дали работи.

“И сме готови да се оттеглим от тази сделка, ако не можем – ако не успеем да стигнем до тази лента, ако не можем да я направим навреме”, каза Хъфман.

Хъфман изглеждаше оптимист, че ще постигне това, казвайки, че няма да направи пътните карти на екипа „прекомерно разрушителни“. Той обаче призна, че във връзка с изборите трябва да се вземат други решения, като например: Б. Кои данни са разрешени за кампании и кои не.

„Мисля, че най-често срещаният въпрос, който ми беше зададен относно самите реклами, е:„ Защо правим това на първо място? „Например, защо просто не кажем„ не “? Това е много работа. Това е голямо разсейване “, каза той. “[…] Споделих с вас предизвикателството да отделя моите лични възгледи от моята и нашата работа по Reddit, платформата. Но дори и само да погледнете практическия избор, който трябва да направим, това е много убедителен аргумент. В крайна сметка мисля, че Reddit и политиката са дълбоко преплетени. Ще играем роля на тези избори, независимо какво. А политическите реклами са част от политическия процес. И ако има шанс Reddit да покаже различен, по-здрав, по-ефективен път или да разшири политическия разговор, мисля, че трябва да го поемем. Това прави Reddit. Това не е безопасен залог и мисля, че има множество начини това да се обърка, че ние документираме сега и ще направим всичко възможно да го поправим. “

TechCrunch посегна към Reddit и ще актуализира тази история, ако чуем нещо.


Source link