Breaking News
Home / тенденции / Как да изтриете профила си в Snapchat

Как да изтриете профила си в Snapchat



Snapchat е една от най-популярните мрежи за социални медии сред младите хора и има почти 200 милиона активни потребители на ден през първото тримесечие на 2018 година. Докато наскоро имаше съкращения и отстъпления сред звездите, най-популярното приложение за мултимедийни съобщения е ефимерни "снимки" и луди филтри – остава уникален и забавен начин да споделите най-големите (и най-малките) моменти от живота, те се случват.

След като бъде инсталиран, той позволява на приложението да изпраща неформални съобщения и снимки на приятели и семейство, които след това изчезват няколко секунди след отварянето. С историите ̵

1; една забележителност Snapchat въведена в края на 2013 г., можете също да публикувате изображения или видеоклипове от ежедневните си дейности на всеки, който ви следва (но те ще изчезнат след 24 часа). Наскоро сте въвели инструмент за изтриване на съобщения, ако съжалявате за това, което сте изпратили.

Докато понякога е капризна и забавна, осъзнаваме, че Snapchat не е за всеки. Особено с най-новото внедряване на дизайна, в което разделяме приятелите си от марките, осъзнахме, че може би е време да продължим. Ако сте раздразнени от вътрешните работи на мобилното приложение или просто сте уморени от непрестанния прилив на снизходителни емоции и безкрайни филтри за кучета, изтриването на профила ви може да е най-добрият начин да запазите здравия разум. Изтриването на приложението Snapchat от вашия iPhone или устройство с Android може да ви спести много време (и батерия) в дългосрочен план.

Готови ли сте да излезете от жълтите светлини на прожекторите? Ето как можете да изтриете профила си Snapchat веднъж завинаги:

Време е да изключите щепсела

Стъпка 1: За съжаление в Snapchat не можете да изтриете профила си директно в мобилното приложение малко досадно като се има предвид, че всички негови функции са вградени в приложението. Вместо това трябва да отидете на уеб сайта на Snapchat с любимия си браузър. Имайте предвид обаче, че това трябва да работи в почти всеки браузър, включително Safari, Chrome или други предложения, които сте инсталирали на телефона си.

Стъпка 2: След като пристигнете на дясната страница, въведете съответните идентификационни данни (потребителско име или имейл адрес и парола), уверете се, че не сте робот и кликнете върху Violet Вход Бутон за достъп до информацията за вашия акаунт. След това намерете и кликнете върху жълтия бутон Изтриване на моя профил в долната част на изходното меню

  Как да изтриете вашия Snapchat профил lötsnapchat

Стъпка 4 : Ще бъдете насочени към екран, в който ще трябва да въведете отново паролата си, след което кликнете върху "Напред".

Стъпка 5: Ако видите снимката по-горе, сте готови! Snapchat незабавно ще деактивира профила ви, но трябва да изчакате 30 дни, за да бъде профилът ви да бъде изтрит за постоянно. Това е определена функция за безопасност, ако промените решението си и вече не можете да живеете без да танцувате горещи кучета, повсеместната функция за обмен на лица на Snapchat или друг филтър, който е станал част от вашия живот (за добро или за лошо). Ако решите, можете лесно да активирате отново профила си, като влезете със старата си информация. Въпреки това, бъдете предупредени, че не можете да изтегляте или променяте паролата си, докато профилът ви е деактивиран.

Социалните медии могат да бъдат чудесен начин да се свържете с приятели и да изградите лична мрежа, но много от нас се оказват изгубени в океана на цифровия шум. Всичко това е лошо преживяване – или желанието да прекарате времето си, като правите нещо по-продуктивно – да ни насърчите да напуснете смартфоните си. Каквато и да е причината да предприемете почивка или да правите без социални мрежи, ние сме тук, за да ви помогнем. В края на краищата, изпращането на снимки на всички, които познавате, не изпраща определение.

Искате ли да отделите повече? Проверете инструкциите ни за изтриване на профилите Ви Tinder и Facebook или Instagram.






Source link