Breaking News
Home / Nachin na Zhivot / Най-добри грамофони 2018: Най-добрите грамофони за всеки бюджет

Най-добри грамофони 2018: Най-добрите грамофони за всеки бюджетНай-добро ръководство за грамофон: Добре дошли в компилацията на TechRadar за най-добрите грамофони, които можете да закупите през 2018 година.

Оказва се, че грамофонните маси правят големи инвестиции. Винилното съживяване не е само тук, за да остане, но самите играчи продължават завинаги.

Докато идеята за рекорден играч може да припомни образи от 60-те и 70-те години, ще откриете, че най-модерните грамофони са добре оборудвани с най-новите технологии. Не е необичайно да чувате грамофони с вграден Bluetooth или USB изход, които изпращат изходни данни директно на вашия компютър.

Един недостатък е, че благодарение на всички тези нови продукти и трудните наименувани конвенции, пазарът на най-добрите грамофони може да бъде по-объркващ от костюм, но останете при нас и ще намерим най-добрия грамофон за вас

Ще ви насочим към малките детайли, които ще ви помогнат да изберете най-добрия грамофон за вашите слухови нужди и бюджет. Искате ли да отидете на върха с колан? Или какво ще кажете за по-лесен за употреба диск с директно задвижване? Ами фоно предусилвателите? Имате ли нужда от такъв?

Всички тези въпроси са отговорени тук, така че не се притеснявайте, ще бъдете завладени във всичките си любими албуми, преди да ги познаете.

. 1
Аудио-Техника AT-LP120-USB

Най-добрият графичен плот с всички функции, които някога ще се нуждаете

Размери: 450.0 mm (17.72 ") W x 352.0 mm " Плочка: Алуминиев алуминий Предни усилвател на фоно: Да | USB: Да Скорости: 33 ⅓, 45, 78 RPM Stylus AT95E

19659003] Аудио-Техника AT-LP120-USB никога не е най-добрият начинаещ грамофон за възбуждащи винилови ентусиасти, които вече могат да играят на 33, 45 и 78 RPM албум, който не можете да играете, и вграден фоно предусилвател, така че не е нужно да се безпокоите за намирането на себе си

Нова рекордна мелодия Търговците ще харесат лекотата на настройката и функциите, тъй като повече потребители ще харесат опцията за настройка на вертикалния ъгъл на проследяване, силата на проследяване и лесно заменяемия главатар. Разбира се, тя изглежда като разочарование на Technics SL-1200, но за част от цената, си струва.

AT-LP120-USB също има USB порт, който ви позволява да записвате вашата колекция записи, ако искате. За да го кажем просто, тази палуба предлага перфектния баланс на лекота на употреба за начинаещи, като същевременно включва някои по-модерни функции, за да се развивате.

. 2 Аудио-Техника AT-LP60

Автоматична тава за начинаещи за начинаещи

Размери: 360.0 мм (14.17 ") W x 97.5 мм Плейт: Автоматично

Отлична стойност

Касета не е взаимозаменяема

Скоростен шум [19659003] Ако не търсите състояние на най-добрия въртящ се таблет в света и не непременно желаете да изтласкате всяка последна капка вярност от вашите LP, Audio-Technica AT-LP60 е идеална отправна точка: това е преносимо Повечето винили са далеч от най-евтините грамофони, които имаме в този списък, и това е също така Това означава, че той записва и връща рамото в покой, без да е необходимо ръчен лост

Единственото предупреждение с такъв евтин грамофон е, че той не нараства с винил запис. Колекцията се разширява. Вграденият фоно предусилвател означава, че сте забити, но можете да замените иглата, тъй като тя изчезва.

Докато на пазара има по-евтини, слабо развити въртящи се грамове, не си заслужава, тъй като рискувате да вземете ценни снимки с лошо насочени и неправилно настроени тонажни оръжия. Винил е скъп, затова препоръчваме AT-LP60 за начинаещи, които просто искат да започнат.

. 3 Denon DP-300F

Красива, напълно автоматична въртяща се маса, която не прекъсва пейката

Размери: 17-3 / 32 х 4-51 / 64 х 15 инча (434 х 122 х 381 мм); Двигател: Двигател: Плочка: 33 ⅓, 45 rpm Стилус: DSN-85

Напълно автоматичен

19659003 ] Дънната платка Denon DP-300F е чудесен грамофон, който звучи толкова добре, колкото изглежда. Включената касета DSN-85 не е най-точна, но успява да направи вашата музика звучна и разумно подробна, особено трябва да изразходват много повече пари, за да чуят повече подробности.

Докато DP-300F di USB изходите на някои от грамофона, изброени тук, липсват, все още е добър стартов грамофон за тези, които не са. Можете ръчно да поставите на опашка албумите си или да имате навика да заспите, докато слушате музика. Функцията за автоматично стартиране / спиране на Denon означава, че иглата няма да изчезне в края на изстрела, тъй като ръката се връща незабавно, когато е направен албум.

Качеството на строителството е адекватно за солидна пластмасова грамофона, но ключовете се чувстват евтини – незначителен проблем, но не трябва да бъде прекъсвач на сделката за вас. Ако Audio-Technica AT-LP120-USB не отговаря на вашата естетика, помислете за Denon DP-300F вместо това.

Прочетете пълния преглед: Denon DP-300F

4. Fluance RT81

Алтернатива на AT-LP120-USB за тези, които не се нуждаят от USB

Размери: 16.5 "x 5.5" x 13.75 " Двигател: : ATN95E

Страхотен звук за цената

Добър звук за фоно предусилвател

Лош амортисьор на вибрации

за новодошлите, но можете да изключите касетата за по-голяма мощност по-късно, а начинаещите не трябва да се безпокоите за получаването на отделно фоно предусилвател, тъй като е вграден. Можете обаче да го изключите ако искате да използвате по-добър външен предусилвател.

Единственият недостатък е, че функцията "Auto-Off", обявена от Fluance, просто изключва въртящата се маса и предотвратява износването на иглата, но все пак трябва да върнете ръката на своето място. Освен това трябва ръчно да поставите на опашка записи, което в никакъв случай не е прекъсвач на сделката, а за тези, които търсят напълно автоматичен грамофон. Denon DP-300F е чудесен избор за тези, които търсят напълно автоматизиран опит за слушане на записи.

Прочетете пълния преглед: Fluance RT81

5. Pro-Ject Debut Carbon

Отличен грамофон за ентусиасти от винил

Размери: 415 x 118 x 320mm (ШxВхД) | Двигател: Ремък за кола | Плоча: Алуминий | Предусилвател за Phono: No | USB: Не |. | Скорост: 33 ⅓, 45 об / мин Stylus: Ortofon 2M Red

Изключителна стойност за високотехнологична платформа

] Необходими са Phono Preamp

Нещата започват да стават малко по-"реални" сега: Pro-Ject Debut Carbon е най-добрият Hi-Fi платформа с входно ниво, която можете да си купите.

Докато виновите новодошли може да се свиват на цената, дебютният въглерод наистина е невероятна сделка. За парите получавате много добре направена палуба, която е правилно заглушена за фантастично качество на звука. Рамката за въглеродни влакна е лека и твърда и обикновено е запазена за грамофони, които струват много повече.

Pro-Ject Debut Carbon е за амбициозния ентусиаст, посветен на хобито на рекордера и поради тази причина не разполага с функции като автоматична тонална ръка, бутони за промяна на скоростта или доставен фоно предусилвател. Новодошлите могат да бъдат изключени, като ръчно променят позицията на колана, за да променят скоростта и липсата на предоставен предусилвател. Все пак, ако искате да получите повече подробности и по-добра разделителна способност от вашите записи, отколкото по-евтините опции в този списък или ако искате да започнете по пътя на истински колекционер на винил, Debut Carbon вероятно е най-добрият ви залог. [19659003] Прочетете пълния преглед: Pro-Ject Debut Carbon

6.

Размери: 17,5 "(450 мм) W при 4,5 инча (115 мм) H при 15" (385 мм) D Двигател: Двигател: Плочка: Фенолична смола

Лесен за настройка, дори и за новодошлите

Ръчен скоростен превключвател

Без фоно предусилвател включен

Съществуват много Debate Независимо дали Rega Planar 1 или Pro-Ject Debut Carbon е най-добрият Hi-Fi графичен плейър с входно ниво, той е близък мач и няма категорични победители, всеки от които осигурява отлично начално място за аудиофили с бюджет [19659003] Докато Rega липсва кафявата тонална рамо на Pro-Ject, звукът на Planar 1 звучи тя все още е отлична и е добре заглушена с плоскостта на фенолната смола – и за начинаещите, Rega Planar 1 е все още лесно да се настрои, въпреки че ще трябва да предоставите свой собствен фоно предусилвател.

В крайна сметка, Rega Planar 1 звучи толкова добре, че е трудно да го повлияе твърде много. Вокалите са просветляващи и можете да чуете текстурата на инструменти като цигулката. Включената касета Rega Carbon не е нищо специално, но се вписва идеално с грамофона. Това е трудно решение между Planar 1 и Debut Carbon, но не може да се обърка.

. 7 Marantz TT-15S1

Pro с този въртящ се таван от висок клас

Размери: 440mm x 350mm x 110mm; (Ш х Ш х) | Двигател: Ремък за кола | Плейт: Акрил с висока плътност Предусилвател за Phono: Не | USB: Не |. | Скорост: 33 ⅓, 45 об / мин Стилус: Clearaudio Virtuoso

Красив дизайн

Струва си сериозно разнообразие, но всъщност получавате сделка с убийци. Принтерът Clearaudio Virtuoso, снабден с грамофон, струва $ 1000, ако е закупен отделно. Плюс това, вие получавате убийствена тангарка и голям грамофон на цена, която определено е инвестиция, но не и неразумна.

Какво носи Marantz TT-15S1 на състезанието? Внимание към детайлите. Почти всяка част от грамофона беше хвърлена, за да бъде най-доброто за наградата. Сглобката и финишът са отлични и е удоволствие да се справяте с висококачествените компоненти. Това е грамофон, който можете да се възхищавате, за да се насладите на визуалните и слухови качества.

Новиците не трябва да получат този грамофон, тъй като изисква повече знания, за да бъдат правилно настроени от грамофонните входове в този списък. Но когато сте готови да съберете вашите записи и да слушате следващото ниво, Marantz TT-15S1 е идеалният старт. Marantz TT-15S1 [19659080] 8. Clearaudio Concept

Забележително красив среден хай-фин граплейн

Размери: Полиоксиметилен Предпазител за фоно: Подробен и богат звук

Скъп (но все още изгоден)

Когато концептът Clearaudio и Marantz TT-15S1 звучат познати, Marantz е построен от Clearaudio според спецификациите на Marantz, което означава, че всичко свърши отличното изработване на Marantz се прехвърля на концепцията Clearaudio (т.е. Н. Това е P блестящ играч, колкото и да звучи).

Една малка, но забележима разлика между Marantz и Clearaudio е способността да се играят 78 RPM записи. Докато повечето хора никога няма да намерят 78, е хубаво да знаете, че Clearaudio Concept може да ги играе. Концепцията също така разполага с удобен набор за бързо набиране в гнездото, така че не е нужно ръчно да променяте позицията на групата.

Както и при негативите, концепцията Clearaudio няма значителни дефекти. Да, това е скъпо, но вие все още получавате сделка в този ценови диапазон. Включената касета за самопочистващи се консумативи Clearaudio Concept струва $ 1,000. Да!

Прочетете отзив: Clearaudio Concept

9. Sony PS-HX500

Добре закръглена грамофона за начинаещи с някои гънки

Размери: 16.54 "x 13.78" x 4.92 "(W x Ш x В) | Алуминиева сплав Предно усилвател за Phono: Да | Да: 44.1 kHz / 48 kHz / 96 kHz / 192 kHz (16-bit / 24-bit) | Скорости: 33 ⅓, 45 rpm Стилус: Sony 9-885-210-05

USB запис

Добро качество на звука за цена

Пластмасови конструктивни усещания Евтини

Незабравим дизайн

Sony PS-HX500 е чудесен грамофон за тези, които започват да записват Изключителната особеност е възможността за записване на Hi-Res аудио от USB изхода с резолюция 96 kHz / 24-bit тези, които искат да дигитализират своите записи.

По отношение на качеството на звука, Sony PS-HX500 звучи просторно и предоставя добри детайли. Въпреки това доставената игла понякога звучи малко грубо и съскане и няма разделителна способност на по-скъпите касети.

Докато някои харесват минималистичния дизайн на Sony, това е напълно забравимо и пластмасовата му конструкция оставя много да се желае. Когато работим с грамофона всеки ден, ние искаме по-качествени материали, които не дрънчат.

Какъв е най-добрият грамофон?

Сега, когато винилът отново се чувства комфортен в основния поток, най-добрите рекорди се приближават до този класически музикален формат, който е оборудван с най-новите технологии и естетика. Най-добрите грамофони се предлагат във всички форми и размери и могат да варират значително в зависимост от конфигурацията. Така че, ако търсите най-добрия грамофон, ще трябва да имате предвид конфигурацията на двигателя, строителните материали и дали имате нужда от вторични функции като USB запис.

Един от най-важните компоненти, които трябва да търсите, е да купите най-добрия грамофон за това колко добре е заглушен. Амортизирането е по същество методът, използван от производителите за борба с вибрациите, независимо дали са вътрешни или външни. Те правят това, като използват различни конфигурации на двигателя и използват различни компоненти. В повечето случаи задвижваните от кола грамофони стават много по-тихи и предлагат по-голяма вярност от грамофонните си грайфери с директно задвижване – защото грамофони с директно задвижване имат мотор, свързан директно към въртящата се маса. Има обаче някои чудесни грамофони с директно задвижване, така че не го записвайте още.

Вашите лични нужди са важни, така че не ги забравяйте. Ако току-що стартирате, най-вероятно няма да ви се налага да се заблуждавате със сложен грамофон с регулируем вертикален ъгъл на проследяване, анти-скейт и азимут. Искате да откъснете винила във вашата цифрова библиотека? Ако е така, потърсете грамофон с USB изход и надежден софтуер, за да свършите работата.

  • Искаш ли да слушаш цифрова музика вместо това? Разгледайте нашия списък с най-добрите MP3 плейъри.

Source link