Home / Световна технология / Обратно в черно и по-бързо от всякога

Обратно в черно и по-бързо от всякога Илюстрация към статия, озаглавена GS66 Stealth Gaming Laptop на MSI опакова страхотни спецификации и изящно излъчва светлина върху RGB

Снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo )

Винаги съм оценявал нещо за мощните устройства, които са в състояние да скрият нивата на мощността си. Говоря за неща като Volkswagen Phaeton W12, който по същество имаше същия двигател като бъркащия Bentley Continental (минус няколко турбо), но в кола, приличаща на VW. Накратко, устройства, които изглеждат нормални, но могат да се конкурират с всеки злодей Сайян, който току-що излезе от космоса и иска да завладее света. И тези видове примери показват какво получавате с новия стелт GS66 на MSI.

Вместо по-елегантната черно-златна цветова схема която MSI използва за GS65 от 2018 г., за 2020 г. MSI даде на своя флагмански 15-инчов гейминг лаптоп черно-черно -Символ, който по-точно съответства на неговото злобно име. Дори логото на MSI на капака на лаптопа е малко повече от фина сянка и без индикаторна лампа или пулсиращо RGB осветление от външната страна на системата е много по-лесно да извадите GS66 на публично място, без веднага да видите никого в Интернет пространство за сигнали, в което обичате да играете игри от време на време.

MSI GS66 Stealth

Какво е това?

15-инчов геймърски лаптоп

Цена

Започвайки от 1600 долара (тествани $ 2,250)

Като

Изчистен, занижен дизайн, RGB осветление на бутон, по-мощна графика, много връзки, 300 Hz екран

Не ми харесва

Яркостта на екрана е наред, феновете могат да получат необичайно силен тъчпад е малко нервен

Въпреки това, ако вдигнете капака, този скрит вид ще изчезне през прозореца, когато ви посреща невероятно цветна клавиатура с персонализирано RGB осветление на клавиш. Клавиатурата е разработена в сътрудничество със SteelSeries и работи с предварително инсталираното приложение SteelSeries Engine 3, така че можете да оптимизирате цветния профил на клавиатурата, да създавате макроси и много други.

Клавиатурата също има удобно пътуване с клавиши 1,5 мм и приятен скок надолу и дори след няколко часа писане и игра, пръстите ми никога не се чувстваха уморени като при системи с по-плоски клавиатури (като почти всеки MacBook, който минава между Произвежда се през 2016 и 2020 г.). И ако наистина сте заинтересовани да запазите нивото на производителност на системата си скрито, можете просто да изключите подсветката на клавиатурата напълно.

 Въпреки усилията ми да изтрия GS66, той е напълно черен.Боята все още е магнит за пръстови отпечатъци. Въпреки моите усилия да изтрия GS66, изцяло черната му боя все още е магнит за пръстови отпечатъци.
Снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo )

Други промени, които MSI направи в GS66 в сравнение с предшественика си, са преработени панти, които изглеждат много се чувствайте по-силни от преди заедно с малко по-твърд, подсилен калъф, който придава на целия ноутбук допълнителна степен на издръжливост. Това каза, тежащ 4,6 паунда, GS66 е с половин килограм по-тежък от изходящия GS65 . Може би най-ефективният ъпгрейд обаче е, че MSI също е увеличил тъчпада на Stealth. Докато повечето хора вероятно ще включат външна мишка за игри, изключително широкият стъклен тъчпад е много добре дошло допълнение към всичко останало. Всъщност тъчпада е толкова широк, че ако искате да щракнете върху левия или десния бутон на мишката, ще ви отнеме известно време, за да стигнете до всеки ъгъл. Въпреки че забелязах няколко пъти, че курсорът ми сякаш прескача по екрана произволно, показалците на мишката и жестовете като цяло се чувстват доста точно.

Дори аудиото на GS66 беше подобрено чрез добавяне на нов нагоре високоговорител ]разположен в долната част на палубата на лаптопа което доведе до много по-богати и по-директни звукови говорители . Отстрани GS66 предлага добър избор на портове, включително два USB-C порта (единият от които поддържа Thunderbolt 3), два USB-A порта, HDMI, Gigabit Ethernet и 3,5 мм аудио жак.

 Илюстрация към статия, озаглавена GS66 Stealth Gaming Laptop на MSI опакова страхотни спецификации и изящно излъчва светлина върху RGB

Снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo )

Още по-важни са обаче всички нови компоненти, които GS66 съдържа, като MSI предлага конфигурации с до 300 Hz дисплей, процесор Intel i9-10980HK с осем ядра и Nvidia 2080 Super GPU. Наистина, на цена от поне 2500 долара, ако искате конфигурация с най-добрите компоненти, оборудваният GS66 не е евтин. Както показва нашето устройство за преглед на $ 2,250 (с i7 CPU, 32 GB RAM, 2070 Super GPU и 300 Hz 1080p дисплей), нямате нужда от напълно заредена машина за постигане на солидни показатели.

В Far Cry 5 с 1080p и ултра графика, GS66 достига средно 96 fps, което лесно може да бъде увеличено до доста над 120, като се постави графиката на висока. Но за тези, които наистина искат да използват дисплеите с 240 Hz или 300 Hz на GS66, игри като Overwatch са много по-добър избор, тъй като стелт достига 270 fps при 1080p при високи настройки. Това е проекспортна зона, където всеки допълнителен кадър може да означава разликата между изстрел или смърт. И като допълнително перо в капачката, GS66 последователно превъзхожда Gigabyte Aorus 17G по подобен начин, определен с около пет до 10 процента в редица игри, въпреки че Aorus 17 е по-голям 17-инчов лаптоп с повече пространство за по-добро охлаждане.

 Илюстрация към статия, озаглавена GS66 Stealth Gaming Laptop на MSI опакова страхотни спецификации и изящно излъчва светлина върху RGB

Снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo )

Един последен приятен бонус е този с новата батерия от 99.9-whr на GS66 (Това е ограничението на FAA за това, което можете да вземете в самолет. Въпреки че GS66 е игра с относително висок производителност игри -Laptops, ни отне 5 часа и 53 минути в нашия тест за видеозапис, което е почти час и половина подобрение спрямо GS65 (4:23) и повече от два часа по-дълго от Gigabytes Aorus 17G (3: Въпреки че животът на батерията на GS66 е все още далеч от типичния живот на батерията на ултрапортативен над осем часа, хубаво е да знаете, че стелтът не изчерпва постоянно сока в моменти, когато може да нямате достъп до електрически контакт красив

Основните недостатъци на GS66 са ограничени до няколко неща. Първо, яркостта на екрана на GS66 е средна само при 317 нита. Повечето преносими компютри в този ценови диапазон – особено геймърските лаптопи – обикновено са по-близо до 400 нита и без опции за 4K или OLED екран, стелтът не е толкова привлекателен за хората, които искат машина за игри и създаване на съдържание ,

 Илюстрация към статия със заглавие на геймърския лаптоп на MSI GS66 стелт опакова страхотни спецификации и любезно осветява RGB

снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo ) [19659032] Другото е, че никога не съм срещал топлинни проблеми, които са причинили газовете или прегряването на системата, шасито на GS66 може да бъде доста изпечено при натоварване. Всеки път, когато правех нещо по-интензивно от това да сърфирам в Интернет или да гледам видео, феновете на стелт обикновено изпомпваха горещ въздух от страничните и задните отвори. Никога не е стигало дотам, че е болезнено или опасно, но все пак причинява потни длани при игра.

Но това, което може да бъде по-досадно, е колко силни фенове на GS66 могат да получат. Когато получих за първи път нашето тестово устройство, стелт стана толкова силен, когато пуснах показатели на GS66. Съпругата ми – въпреки че беше в друга стая – спря да работи, за да ме попита какво причинява силния шум в завихрянето.

MSI оттогава пусна патч за своето приложение Dragon Center, който значително намали шума на вентилатора като цяло. Въпреки това, дори когато прекрати балансирания профил на производителността на MSI, забелязах, че вентилаторите GS66 понякога вървят на празен ход без видима причина.

В крайна сметка шумът от вентилаторите на GS66 не е истински прекъсвач на сделки, въпреки че е странна странност за нещо, наречено стелт. Въпреки това може да се наложи да обърнете внимание на настройките за ефективността си, ако работите на тихо място като библиотека (за щастие има потребителски профил за Silent) или рискувате някой да дойде и да попита защо криете мъничка сешоар от себе си ,

 Илюстрация към статия, озаглавена GS66 Stealth Gaming Laptop на MSI опакова страхотни характеристики и изящно излъчва светлина върху RGB

Снимка : Сам Ръдърфорд ( Gizmodo )

Има много за харесване на GS66 Stealth. Неговият занижен дизайн е предназначен да помогне на собствениците му да избегнат нежелани въпроси дали са чували за концерта на Травис Скот на Fornite докато MSI продължава да постига важен напредък в качеството на изграждане на своите системи. Със своите 240 Hz и 300 Hz дисплей опции, както и редица най-новите чипове от Intel и Nvidia, GS66 предлага отлична производителност и изненадващо добър живот на батерията. В много отношения GS66 е като наистина добър епизод на DBZ . Има много сила и действие, малко писъци и горещ въздух, но с много пълнител и ненужни екстри.

README

 • При пълно натоварване това нещо изпомпва топлината, така че може да искате да избегнете игра в скута си.
 • С 99.9-битова батерия, GS66 има най-голямата батерия, която е позволена по закон. Донесете повечето самолети.
 • За разлика от много други 15-инчови системи, GS66 няма 4K или сензорен екран, въпреки че можете да избирате между 240 Hz и 300 Hz честота на опресняване.
 • Дори с цялата черна боя, GS66 все още е вид магнит за пръстови отпечатъци.
 • GS66 има IR камера за Windows Hello Face Login, но няма четец за пръстови отпечатъци.

Source link