Breaking News
Home / технология / Онлайн ресурси за американските избиратели, които се грижат за реформата на канабиса

Онлайн ресурси за американските избиратели, които се грижат за реформата на канабисаОбщите избори в САЩ през 2020 г. са близки до това, което може би е най-важният цикъл за реформата на канабиса. Ходещите нагоре и надолу кандидати ще имат пряко въздействие върху политиката за канабис в цялата страна, а хората трябва да чуят гласовете им.

Има и президентски избори.

Когато сте подредили всичко ̵

1; за кого ще гласувате, как всеки кандидат ще гласува по въпросите на канабиса и т.н. – тогава сте готови. Но за останалите, ето малко помощ.

Първо, нека се уверим, че сте регистрирани да гласувате. Въпреки това, което сте чули в Twitter, регистрирането или проверката на вашата регистрация на избиратели никога не е било по-лесно. Има няколко различни начина, по които можете да направите това, но да опростите нещата: отидете тук.

Този линк ще ви отведе до проекта за избиратели на канабис в HeadCount. Той действа като централна точка за контакт на политически фигури, търсещи информация. Има голям зелен бутон „Регистрация за гласуване“, който ще ви подреди, ако току-що сте навършили 18 години или ако не сте се регистрирали в миналото. И ако сте се регистрирали преди, сега е моментът да проверите регистрацията си – можете да го направите и на уебсайта.

Причината, поради която се интересуваме толкова от този уебсайт, е, че той също се разгражда от държавата до държавата, как политиците преди това гласуваха за реформата на канабиса.

Инициативата за прекратяване на гласуването на стоунър може да изглежда странна или ниша за непиещите, но пазарът на канабис само в САЩ беше оценен на приблизително 13,6 милиарда долара през 2019 г. В перспектива пазарът на видеоигри в САЩ струваше около 40 милиарда долара годишно.

Като се има предвид, че канабисът все още е контролирано вещество в САЩ (т.е. федералното правителство го третира по същия начин като хероин и метамфетамин по политически причини), все още има много място за растеж на капитала.

Един човек, който разбира колко е важно да накараме потребителите на канабис да гласуват, е Майкъл Щусер, изобретателят на телевизия “Висша земя”. Работейки с базираната в Сиатъл Saints Joints, която сега има офиси в Калифорния и Оклахома, неговата компания създаде безупречен продукт, наречен Ballot Box, който свързва купувачите директно с проекта на избирателите на Канабис, за да ги регистрира за гласуване.

Според съобщение за пресата от Higher Ground TV, бюлетинът е „кутия от висок клас на канабисови връзки, предназначена да премахва стереотипите на стоунър, като регистрира хората за гласуване. В допълнение към пет премиум предварителни роли, избирателната уредба съдържа QR код, който може да се използва за незабавна регистрация на избирателите, мини версия на законопроекта за правата и непартийна информация за гласовете и изборите. “

Higher Ground TV, предстояща поредица, която се описва като комбинация от “Ежедневното шоу и Добро утро Америка, само с повече закъсали хора”, е про-канабис шоу, което включва комедийни сегменти и интервюта с известни личности и комици Канабисът съдържа експерти.

Все повече и повече американски граждани се обръщат към канабиса и CBD, за да се отърват от безброй болести. За съжаление, настоящото състояние на изследвания на канабис в САЩ може да се определи само като нещастно. Списък 1 Веществата не могат да бъдат изпращани чрез общи изследвания, което прави мащабното клинично тестване почти невъзможно. А това означава, че всеки вот е важен, когато става въпрос за стимулиране на реформата на канабиса в САЩ.

Щусър и екипажът на Higher Ground TV разбират сериозността на това. Те са избрали да достигнат до хора с хумор като част от застъпническата си журналистика, но това не означава, че не се ангажират да отменят забраната на канабиса.

Според Щусър:

Клишето, разбира се, е, че пушачите на гърнета са мързеливи и седят на дивана, когато всъщност сме толкова активни и ангажирани, както всяка друга общност. С избирателната кутия използваме нова платформа като входна точка за генериране на ангажираност и регистриране на нови избиратели.

Ако не можете да закупите бюлетината лично, все пак можете да отидете на проекта за избиратели на канабис, за да се уверите, че вашата регистрация е актуална и за новини и информация за предстоящите избори и канабис.

За повече информация относно регистрацията за гласуване в Съединените щати вижте следните ресурси, които не са свързани с канабиса:

Фу, хей ти!

Искате ли да получавате най-смешния ежедневен технологичен бюлетин във входящата си поща БЕЗПЛАТНО всеки ден? Разбира се: Регистрирайте се за Големия спам тук.


Source link