Home / умен технология / Партньорството между NFL и AWS се надява да намали броя на нараняванията на главата чрез машинно обучение – TechCrunch

Партньорството между NFL и AWS се надява да намали броя на нараняванията на главата чрез машинно обучение – TechCrunchДнес в AWS re: Invent в Лас Вегас комисарят на NFL Роджър Гоудел се обедини с Анди Джаси, изпълнителен директор на AWS, за да постигне споразумение за ново партньорство за намаляване на нараняванията на главата в професионалния футбол.

"Очакваме с нетърпение да обявим съвместно ново стратегическо партньорство, което ще комбинира облачно изчисление, машинно обучение и наука за данни, за да подобри здравето и безопасността на играчите", каза днес Джаси.

Футболът в НФЛ е бърз и насилствен спорт, в който участват големи мъже. Нараняванията са част от играта, но NFL се надява да намали по-специално нараняванията на главата, основен проблем за спорта. Изследване от 201

7 г. установи, че 110 от 111 починали NFL играчи страдат от хронична травматична енцефалопатия (CTE).

NFL има водеща роля в машинното обучение, тъй като събира множество данни за своите играчи. Спортът има и десетилетия видео. Това означава, че те трябва да могат да създават смислени симулации, които спомагат за подобряване на дизайна на каски и могат също така да доведат до промени в правилата, които могат да намалят спортния ендемичен риск от сътресение.

Goodell признава, че спортът има всички тези данни, но няма ноу-хау, за да го приложи. Тук партньорството влиза в игра. "Най-вълнуващо ми е, че има много малко отношения, в които участваме, когато партньорът и НФЛ могат да променят играта", каза той.

Джеф Милър, изпълнителен представител Според NFL, това партньорство е част от по-широка инициатива, която NFL предприе през последните години, за да намери начини за намаляване на нараняванията на главата в играта. „Преди около три години и половина NFL стартира проект, наречен„ Инженерната пътна карта “, който беше подкрепен от нашите собственици, за да разберат по-добре въздействието на сблъсъците върху полето и след това да намерят начини за смекчаване на тези наранявания намалете задвижването на индустрията за каски напред ", каза днес Милър.

Джеф Крендал, председател на Инженерния комитет на NFL, казва, че това включва три основни части. Първият е да разберете какво се случва на терена, особено кой се контузи и защо. Второ, тези данни трябва да бъдат заснети и предадени на шлемната индустрия, така че да могат да изграждат по-добри каски. Последното парче е стимул за шлемната индустрия да изгради по-добри шлемове и за тази цел лигата стартира предизвикателството за шлем в размер на 3 милиона долара. Вицепрезидентът на AWS за изкуствен интелект в AWS Мат Ууд обяснява, че наличието на всички тези данни е огромно предимство, което му позволява да го интегрира в море от данни. След това можете да използвате набор от инструменти AWS SageMaker, за да имате смисъл и да получите по-безопасни резултати.

Надеждата е не само да разберем как възникват наранявания на главата, но и да ги предотврати колкото е възможно повече в насилствен спорт, но и да се разработи по-добра екипировка и да се направят промени за намаляване на общия брой наранявания. Може да е полезно да поставите данни в услуга и да ги комбинирате с инструменти за машинно обучение.


Source link