Breaking News
Home / Нова технология / Повърхностното дуо на Microsoft показва, че разкри някои дизайнерски и софтуерни детайли – Новини за технологиите, Firstpost

Повърхностното дуо на Microsoft показва, че разкри някои дизайнерски и софтуерни детайли – Новини за технологиите, FirstpostОчаква се Microsoft Surface Duo да излезе на пазара през август. С предстоящата дата на разкриване на смартфона с два екрана, течове и рендеринг предизвикват вълнение. Най-новото идва от самосвала Evan Blass, който има изтече някои рендери на идващия телефон.

Логото на Microsoft е отпред. Когато устройството се отвори, в горния десен ъгъл до камерата има светкавица.

Приспособлението за търсене на Google ще се появи на първия екран заедно с джаджата за дата и час. Три приложения се показват в долния док: Microsoft Edge, OneNote, и перспектива,

    Microsoft Surface Duo изтича, разкривайки някои дизайнерски и софтуерни детайли

Microsoft Surface Duo. Изображение: Microsoft

Вторият екран съдържа Google Телефон, новини, и камера Приложения, докато началният екран съдържа приложения на Microsoft и трети страни. Има и „App Group“, която позволява на потребителите да създават чифт приложения, които често ще използват едновременно.

Предишните течове също показаха, че Surface Duo ще има два 5.6-инчови екрана. Захранва се от чипсет Snapdragon 855 с 6 GB RAM. Слухът твърди, че устройството работи на три конфигурации на паметта – 64GB, 128GB и 256GB – и има единична 11MP камера, която удвоява както предната, така и задната камера. Очаква се батерията да е 3.460 mAh и се смята, че телефонът се зарежда чрез USB-C.

Базираната на Android Surface Duo първоначално беше анонсиран миналата година стартира по-късно през 2020 г., но се появиха слухове, че устройството може да излезе през самия юли. Междувременно има съобщения, че изстрелването може да бъде отложено до 2021 г.

На фона на всичко, съвет от Пол Търтър твърди, че MVP на Microsoft са били поканени на виртуален брифинг за повърхност „вероятно за Duo“ на 12 август.

Microsoft Surface Duo.  Изображение: Evleaks

Microsoft Surface Duo. Изображение: Evleaks

Миналия месец а Видеоклипът на Surface Duo се появи онлайнпоказва своите функции и интеграция с други устройства и софтуер.

Правейки 37 секунда клипБрад Андерсън, вицепрезидент на Microsoft 365, използва Surface Duo, за да промени простия фон на зеления екран, като просто плъзнете екрана.

Очаква се устройството да е оборудвано с функция „App Group“ Улеснявайте многозадачността на потребителите,

Тази функция позволява на потребителите да създават двойки приложения, които често използват едновременно, и да добавят пряк път към тях на началния екран, за да се отворят и двете едновременно.

Намерете най-новите и предстоящите технологични джаджи онлайн в Tech2 Gadgets. Получавайте новини за технологии, ревюта и оценки на джаджи. Популярни устройства като спецификации, характеристики, цени, сравнение, лаптоп, таблет и мобилен телефон.
Source link