Home / технология / С това приложение за $ 20 всеки може да създаде професионални видеоклипове в YouTube и Twitch

С това приложение за $ 20 всеки може да създаде професионални видеоклипове в YouTube и Twitch
TLDR: HyperCam 5: Home Edition ви позволява да записвате и редактирате видеоклипове в социални медии за минути с това динамо за заснемане на екрана.

YouTube предлага до 5 милиарда гледания на видео всеки ден. И с такива астрономически числа не е трудно да разберем защо тези популярни канали в YouTube се движат в орбита от милиони, дори милиарди долари. Всъщност броят на каналите, които вече са шест цифри в YouTube, се е увеличил с 50 процента спрямо предходната година.

Създаването на солидни видеоклипове в YouTube не е толкова лесно, колкото да натискате записи на вашия смартфон. Създателите с висок калибър имат сложна редакция, графика и други, за да създават динамични, привличащи вниманието видеоклипове. HyperCam 5: Home Edition предоставя силата на напълно заредена система за редактиране на видео, оптимизирана за екранизиране и цифрово видео.

По време на празниците можете да закупите този пълен софтуерен пакет на половин цена, само $ 1

9,95 от TNW Deals. Спестете още 15% с промо кода: MERRYSAVE15 .

За разлика от изключително скъпите програми за редактиране на видео, HyperCam е интуитивен и лесен за използване за почти всички екрани заснемане или видео редактиране. Само с няколко кликвания HyperCam може да записва почти всичко, което се възпроизвежда на вашия компютър, от видео и звук до движение на курсора, избор на меню, изскачащи прозорци и други.

Можете да предавате това видео на живо в платформи като Twitch и Facebook. или запишете записи за по-нататъшно редактиране или публикуване в YouTube или други социални канали. Потребителите наистина могат да подобрят видеоклиповете си, да премахнат ненужните рамки, да добавят текстови пояснения и да превърнат всеки видеоклип в бижу за короната, готов за публикуване.

Ако някой в ​​списъка ви за пазаруване на почивка има някой, който обича да бъде пред камерата, това е подарък, който може да започне кариера в лошо. Можете да спестите 50 процента, стига тази ваканционна оферта да е валидна.

Цените подлежат на промяна.

Продължете четенето:

Google носи невероятното приложение за запис на глас на Pixel 4 на по-стари пиксели.


Source link