Home / Нова технология / Фитнес лентата GoQii Vital 3.0 беше въведена в Индия за 3 999 рупии и има сензор за определяне на телесната температура – Technology News, Firstpost

Фитнес лентата GoQii Vital 3.0 беше въведена в Индия за 3 999 рупии и има сензор за определяне на телесната температура – Technology News, FirstpostGoQii пусна в Индия нова фитнес група Vital 3.0. Със своите сензори за телесна температура GoQii твърди, че фитнес лентата може да помогне за ранното откриване и проследяване на COVID-1

9.

В допълнение към стъпката, GoQii Vital 3.0 записва жизненоважни стойности като телесна температура, сърдечна честота, кръвно налягане и сън, както и броя на калориите.

GOQii също си партнира с немския здравен технологичен старт Thryve за провеждане на клинично изпитване в Индия за откриване на инфекции COVID-19 преди тестване.

   Фитнес лентата GoQii Vital 3.0, която беше въведена в Индия, струва 3,999 рупии Сензор за запис на телесната температура

GoQii Vital 3.0

Фитнес лентата има вграден температурен дисплей и сензор за топлина. "Функцията за непрекъснат мониторинг и функцията при поискване са предназначени за потребители, които искат да ги проверят по желание. Температурният диапазон е между 77 ° F и 113 ° F с точност от +/- 0,3 ° F", обяви GoQii в.

"Правителства, болници, училища, BPOs, застрахователни компании, банки, превоз на товари, доставки на хранителни стоки, електронна търговия и логистични компании по света в момента обсъждат с нас относно използването на GOQii Vital 3.0. Комбинирано използване на алгоритъма за откриване и GOQii Vital 3.0 Smart Band може значително да помогне за изолиране на потенциални пациенти със COVID-19 и да предотврати разпространението им по-нататък и ние сме сигурни, че клиничното изпитване ще покаже положителни резултати при прогнозиране на инфекция с COVID-19 ", заяви Вишал Гондал , Основател и главен изпълнителен директор на GoQii.

За други спецификации и функции Vital 3.0 има цветен дисплей, водоустойчив е, показва известия за съобщения, обаждания, WhatsApp Facebook други , има вградено USB зарядно устройство и очевидно може да предложи живот на батерията до 7 дни. [19659004] GOQii Vital 3.0 ще се предлага на етапи и веднага в Индия за работници, правителства и частни компании. Компанията също така планира евентуално да стартира групата в САЩ, Обединеното кралство, Австралия, Япония, Обединените арабски емирства, Сингапур и други страни.

GoQii Vital 3.0 струва 3,999 руски и може да бъде поръчан чрез приложението GOQii и скоро ще бъде наличен в онлайн платформи като Amazon и Flipkart.

Tech2 Gadgets разполага с най-новите и предстоящи технологични джаджи, достъпни онлайн. Получавайте новини за технологии, ревюта и оценки на джаджи. Популярни устройства като спецификации, функции, цени, сравнение, лаптоп, таблет и мобилен телефон.


Source link