Breaking News
Home / Джаджи / Apple предоставя четвърта бета за iOS 13.3 и iPadOS 13.3 разработчици и обществени бета тестери

Apple предоставя четвърта бета за iOS 13.3 и iPadOS 13.3 разработчици и обществени бета тестериApple днес разпространи четвъртата бета версия на предстоящите актуализации за iOS и iPadOS 13.3 на разработчици и обществени бета тестери, две седмици след пускането на третите бета версии и повече от месец след пускането на iOS 13.2 и по-нови версии iPadOS 13.2 с нови контроли за поверителност на Emoji, Siri. Deep Fusion за iPhone 11 и повече.

iOS и iPadOS 13.3 могат да бъдат изтеглени от Apple Developer Center или безжично след инсталиране на правилния профил на програмист.


iOS 13.3 въвежда ограничения за комуникация за времето на екрана, функция, която Apple обеща в актуализация на iOS 13. Използвайки ограничения за комуникация, родителите могат да контролират кого могат да контактуват децата им по време на престой и време на екрана.

Ограниченията за комуникация включват FaceTime, телефон и съобщения и контакти iCloud. Обажданията към номера за спешни случаи винаги са позволени и деактивират ограниченията за комуникация за 24 часа, когато са поставени.

Актуализацията поддържа съвместими с NFC, USB и Lightning FIDO2 ключове за сигурност в Safari. Това означава, че ключовете за физическа защита, като например Lightbi-оборудвания YubiKey, могат да се използват за по-сигурна двуфакторна автентификация, а не за софтуерно базирана двуфакторна автентификация.

В секцията Клавиатури на приложението Настройки (под Общи) има нова опция, която не позволява на стикерите Animoji и Memoji да се показват като опция на клавиатурата на Emoji. Когато редактирате видеоклип, можете също да запазите редактирания видеоклип, който да запазите като нова версия на клипа, вместо над оригинала. Apple също преработи иконата на приложението Apple Watch и промени цвета на Digital Crown от черен в сив.


Source link