Home / Nachin na Zhivot / FIFA 20: дата на излизане, новини, нови режими и всичко останало, което трябва да знаете

FIFA 20: дата на излизане, новини, нови режими и всичко останало, което трябва да знаетеЦел, цел, цел. Футбол, футбол, футбол. Тук няма "футболни" Shenanigans – говорим за красивата игра FIFA 20 и актуализирания Footie Simulator от сезон 2020.

Все още нямаме потвърждение, че нова игра на FIFA от разработчиците на EA е на път Ванкувър Но тъй като това е една от най-успешните спортни игри някога и е публикувана ежегодно от 1993 г. насам, това е безопасен залог за това как да го направим в света на хазарта.

Така че с игра на ФИФА 2020 далеч не е сигурно, какво можем да очакваме от следващата игра на ФИФА? Какво ще кажете за "пътуването" на Алекс Ягер от любителския до професионалния? И кога можем да очакваме ФИФА 20? Продължавайте да четете всички новини и очаквания за нова игра на FIFA.

Лов

  • Какво е това? Очакваното следващо влизане в дългосрочната серия от симулации на футбола.
  • Кога мога да го пусна? Няма определена дата за излизане на ФИФА 2020, но тя традиционно се публикува в края на септември.
  • За какво мога да го играя? Тъй като все още няма налична информация за освобождаването, можем само да спекулираме. Въпреки това, винаги има три основни платформи (PS4, Xbox One и PC) за игри на FIFA, с редовни версии за мобилни платформи и Nintendo Switch. Не очаквайте нищо друго тази година. Има шанс това да е първото следващо поколение FIFA за известно време, с въвеждането на PS5 и Xbox Two.

Очакване на освобождаването на ФИФА 2020

Подобно на промяната на сезоните (и самия футболен сезон), има годишен старт за игрите на ФИФА. Повече от десетилетие игрите на ФИФА започнаха в края на септември, а ФИФА 2020 се очаква да следва същия график. Последните две игри на ФИФА се приземиха в последния петък през септември (29 септември 201

7 г. и 28 септември 2018 г.), което ще подреди пускането на ФИФА 2020 в петък, 27 септември, 2019 година. Забележете, че игрите на FIFA започват със заглавие, което предполага, че следващата година – FIFA 20 се очаква да се появи през 2019 г., но обозначението за FIFA 20/2020 ще отразява предстоящия сезон.

FIFA 20-Trailer

Все още няма ремарке FIFA 20. Очакваме да видите кадри от играта в EA Access събитие преди E3 2019. Ще актуализираме тази страница с всички ремаркета, когато те станат достъпни. Докато чакате, се насладете на този документален филм за "Наука за наказанията" от нашите приятели от FourFourTwo.

Актуализации за развитие на геймплея на FIFA 20

Екипите за развитие на EA бяха доста близки по отношение на напредъка в развитието на FIFA. Ние знаем, че идва, те знаят, че идва, и така този прозорец за свръх има фино омаслена панта, която се отваря само когато EA завършва.

Ние имаме EA Sports Global Manager, гуру на екипа за ангажиране на общността Corey Andress Първата индикация за това какво ще стане в края на февруари показва, че компанията се подготвя за тазгодишното голямо спортно издание:

This е всичко за сега. Веднага след като екипите за разработка са готови да се отворят за това, което идва тази година, ще спрем.

FIFA 20: Какво искаме

Заглавията на FIFA се подобряват през годините все повече и повече – рядко се вижда, че формулата се променя масово, а FIFA е в доста стабилно състояние за най-добрата част от една десетилетие. Ако сте играли скорошно издание, можете да се насладите на последната версия. Няколко месеца са необходими за овладяване на новите системи. FIFA е на добро място, защото FIFA 20 ще бъде изградена върху солидни основи – но това не означава, че не можем да очакваме подобрения. Ето някои неща, които бихме искали да видим променени:

Краят на „пътуването“ – и началото на нещо ново

FIFA вече е във ФИФА През 2017 г. бе въведен режим на история с герои, насочен към измислената звезда Алекс Хънтър. Днес той е популярна част от играта. Историята на Хънтър завършва с ФИФА 20, така че бихме искали да видим нещо ново и да се разширим, за да продължим това наследство. EA Madden серията разполага с разказвателен фокусиран longshot режим – би било чудесно, ако тази идея беше включена в други големи спортни титли на EA.

Dynamic Weather

За известно време там, мантрата на EA, изглежда, че всичко, свързано с Pro Evolution Soccer, може да направи FIFA по-добра. Но EAs никога не са взели Pro динамични времеви системи. Точно както в реалния живот, дъждовното време може да удари по средата на играта и да промени темпото и потока на играта в Pro Series. Това е реалистично съображение, което има фино, но добре дошло въздействие върху тактиката FIFA 20 към момента.

Промени в режима на кариера

Режимът на кариера е отговорът на ФИФА на система за управление. Това не е футболен мениджър, но това е чудесен начин да се изгради дългосрочна връзка с всяка година влизане в франчайз. Може да се окаже, че става дума за основна компетентност след привличането на вниманието, но обширна ревизия на потребителския интерфейс на FIFA 18. Малко по-задълбочено за предизвикателството на управлението е това, което наистина търсим – договарянето на заплатите над заплатите, смяната на стадионите за по-малките клубове, такива неща. Би било чудесно да се възстанови кариерата на играча / мениджъра на FIFA 13.

Режим на изграждане на собствен екип

Феновете викаха от години – способността на старата школа да изгради собствен екип може да варира от брандинг и комплект до имена на играчи и атрибути бъде. Подозираме, че EA не се интересува от това, тъй като ще ви позволи да създавате актуална информация за кадрите за играта в продължение на години. Но би било чудесно да изградим екип от работни колеги или онлайн колеги и да вземем трофея у дома.

FIFA 2020: Ранен достъп? ФИФА като абонамент?

EA играе различни видове дистрибуторски модели за известно време, с абонаментния модел на EA Access и услугата Origin Premier, което позволява на играчите да изпробват най-добрите игри на компанията за месечна такса. [19659002] С пускането на FIFA 19, EA е дадена възможност да играе FIFA 19 девет дни преди общото пускане на играта. Очакваме това да се случи и с ФИФА 20.

Това, което може да бъде интересно, е способността на FIFA да има своя собствена услуга чрез която EA предлага абонаментна такса за играта или елементите на играта, които се актуализират постоянно, а не като годишно съобщение. Това би накарало компанията да инсталира актуализации, да поддържа актуални данни за екипите и снимките на играчите и да бъде конкурентна на заглавия като безплатния феномен Fortnite, който следва подобен модел на постоянни актуализации. [19659002] За да стане ясно, ЕА не е заявила, че това ще бъде случаят с ФИФА, но с лотариите за франчайзинг и идеята да станат Игри като услуга до индустриален стандарт, това не е Случаят ще ви изненада, когато бъдещата игра на FIFA поеме по този път.


Source link