Breaking News
Home / Иновативна / Hulu ще излъчи в ефира на Black-ish Disney, който беше спорно прекратен през 2018 година

Hulu ще излъчи в ефира на Black-ish Disney, който беше спорно прекратен през 2018 годинаПрез ноември 2017г черно Създателят Кения Барис написа епизод на своята комедия ABC, спечелена от Еми, Моля, бебе, моля те, която изследва расизма в Америка, като се започне от протестите в Шарлотсвил до коленичене в NFL. Дисни го прекрати само седмица, преди да излезе през 2018 г. Сега най-накрая епизодът ще види светлината на деня в общата услуга за забавление на Disney Hulu.

“Бяхме една година след изборите и в края на година, в която ние, като много американци, се хванахме за състоянието на страната ни и се притеснихме за нейното бъдеще”

;, написа Барис в изявление в Twitter. „Тези чувства се изляха на страницата и се превърнаха в 22 минути телевизия, с която бях и все още съм изключително горд. „Моля, бебе, моля“ не го излъчва през този сезон и макар да има много спекулации за съдържанието му, епизодът никога не е бил гледан публично … досега. ”

В момента епизодът е наличен за стрийминг в Hulu, но не е ясно дали Disney планира да излъчи епизода на ABC. Мрежата може да използва някакво ново програмиране и има интерес към това черно Проследявайте спорното решение на компанията да го спре. Първоначално основната тревога на мрежата беше „свързана с коментари, направени от герои относно президента Доналд Тръмп, а не с футболния сюжет“ разнообразие, Епизодът идва след масови протести по целия свят, които се борят срещу расизма и несправедливостта.

„Не мога да чакам всички най-накрая да гледат епизода за себе си и се надяваме, че както преди почти три години, той ще предизвика така необходимата дискусия – не само за това, с какво се занимавахме по това време или как е довело до него има къде сме водили. Но сега се говори за това къде трябва да отиде страната ни и най-вече как можем да се съберем там “, написа Барис в своето изявление.

Епизодът се фокусира върху Дре Антъни Андерсън, който разказва на сина си Деванте история за първата година на човечеството на земята Холивудският репортер, Чрез комбиниране на алегорични разкази и нови клипове в реалния живот, включително коленичили играчи и протестиращи в НФЛ, Барис и неговият екип могат да се справят със страха от голяма част от страната, с която Тръмп се сблъскваше предишната година, заяви създателят THR още през 2018г.

И ръководителите на Disney, и екипът на Barris бяха на борда на епизода – високопрофилна продукция, която струваше повече от 3 милиона долара и имаше таланти като Спайк Лий. Тогава, седмица преди излъчването на епизода, ръководителите до тогавашния изпълнителен директор Боб Игер изразиха опасения относно отчуждението на публиката. Игер говори пред Барис за „политическата чувствителност да бъдеш излъчена мрежа през 2018 г.“.

Също така забележително: Дисни беше в процес на придобиване на 21st Century Fox. Разгневяването на републиканско управление на правосъдието, докато се опитва да сключи сделка, е нещо, което ръководителите на Disney изглежда искат да избегнат THR,

Мрежата предложи на Барис и неговия екип да направят промени в епизода, но „Това не беше толкова лесно, колкото забиване тук или туширане там, и чистият тонаж от антитръмпски материали, които се стичаха през епизода, упражнението в крайна сметка напразно. ” Според репортер, Вместо това и двете страни го бракуват. Барис ще напусне семейството на ABC и ще подпише споразумение за всичко включено с Netflix на стойност 100 милиона долара.

Сега епизодът ще е на живо на Hulu засега. Услугата за стрийминг на забавления на Disney надхвърли 35 милиона абонати през юни.
Source link