Breaking News
Home / Иновативна / Microsoft отваря бета версията за стрийминг на xCloud игри на 11 август

Microsoft отваря бета версията за стрийминг на xCloud игри на 11 август



Microsoft ще позволи на абонатите на Xbox Game Pass Ultimate да изпробват новата функция за стрийминг на игри (xCloud) утре сутринта, 11 август. Софтуерният гигант е готов да пусне нова версия на бета приложението Xbox Game Pass за Android, което включва стрийминг игри. Докато функцията за стрийминг на играта, известна преди като xCloud, ще бъде официално достъпна на 15 септември, всеки може да изтегли бета приложението от Google Play Store и да го изпробва рано утре.

“Когато наближаваме старта на облачните игри с Xbox Game Pass Ultimate на 1

5 септември, навлизаме в ограничена бета фаза, за да гарантираме плавен преход на облачното игрово изживяване към приложението Xbox Game Pass на Android.” в съобщение говори говорител на Microsoft Ръбът, „Съществуващите потребители на приложение за Xbox Game Pass (Beta) ще имат възможност да тестват подмножество от наличните заглавия, докато подготвяме опита за по-широка наличност през следващия месец. Тази ограничена бета е изключително важна за осигуряване на членове с най-добрия възможен опит при стартирането и не трябва да се приема като индикация за крайния опит или библиотека. “

Тази бета версия на поточна игра няма да включва пълните 100 или повече игри, които ще бъдат налични следващия месец. Очаква се обаче утре да бъдат пуснати около 30 песни. Microsoft продължава да планира да приключи визуализацията на Project xCloud на 11 септември преди общото стартиране на 15 септември.

За да опитате Game Streaming (xCloud) утре, трябва да сте абонат на Xbox Game Pass Ultimate и да имате приложението Xbox Game Pass (Beta) от Google Play Store.


Source link