Breaking News
Home / Нова технология / Microsoft преработва своите мобилни приложения на Office за потребители на Android и iOS – Technology News, Firstpost

Microsoft преработва своите мобилни приложения на Office за потребители на Android и iOS – Technology News, FirstpostMicrosoft преработи своите приложения за мобилни офиси, които включват Excel, Outlook, OneDrive, PowerPoint, и Word . Визуалният облик е преработен. Ще забележите промяна в типографията, иконите на приложения, екрана за пръскане, клетките, картите и т.н.

Следвайки продължаващата тенденция компанията също въведе тъмния режим в своите приложения . Разработени с системата на Fluent Design на компанията, тези преработени приложения ще бъдат достъпни както за Android, така и за iOS потребители.

  Microsoft преработва своите мобилни приложения на Office за потребители на Android и iOS.

Ревизия на Microsoft Fluid Design. Изображение: Microsoft

Джон Фридман, ръководител на Microsoft Office Design установи, че потребителите могат да говорят до четири часа на ден със сесии средно 20 до 30 секунди. Тогава те помислиха как потребителите могат да получат повече информация за кратко време.

Сега можете бързо да сканирате вашите документи и електронни таблици с камерата на вашия смартфон в Office OneDrive и други приложения. Вълнуваща характеристика която е добавена към Outlook е функцията „Възпроизвеждане на моите имейли“. С тази функция Cortana чете имейлите ви както на iOS, така и на Android устройства. Тази функция се очакваше миналата година и сега компанията най-накрая я обяви.

„Възпроизвеждане на моите имейли“ ви позволява да слушате имейлите си винаги, когато искате, докато шофирате, готвите и пътувате. Според компанията тази функция е въведена първо за потребителите на iOS в САЩ, а по-късно и за потребителите на Android.

Настоящите и предстоящите технически устройства могат да бъдат намерени онлайн на Tech2 устройства. Вземете технологични новини, ревюта и оценки на джаджи. Популярни джаджи, включително спецификации, функции, цени, сравнение на лаптопи, таблети и мобилни устройства.


Source link