Breaking News
Home / умен технология / New Tweet Generator се подиграва на рисков капиталист – TechCrunch

New Tweet Generator се подиграва на рисков капиталист – TechCrunch"Икономията на Airbnb единиците е доста легендарна – ще бъде ли нарушен S-1 НАЙ-БЪРЗО през следващите 3 години?" Капачки за ефект. "

Кой туитира това? Гари Тан инициализиран от Капитал? Хънтър разходка на Homebrew? Y Combinator Съосновател Пол Греъм? Или може би един от десетки други рискови капиталисти, които са активни в Twitter .

Не, беше Parrot.VC нов акаунт в Twitter и нов уебсайт, който извади на светло VC-Twitter. Дуетът брат-сестра Саманта и Ник Луи изобретяват новия инструмент, предоставяйки бот за машинно обучение с 65 000 туита, написани от около 50 рисков капиталист. Резултатът е автоматизиран генератор на туитър, готов да изплюе безсмислени (или напълно безсмислени) изявления с <280 знака. Bot използва предсказуем текст, за да генерира „невероятни, нови съвети за стартиране“, добавяйки: „Gavin Belson ̵

1; Победете ме, това е перфектната придобивка за Хули ", базирана на популярното сатирично телевизионно предаване" Силиконова долина ".

Това не е първият път, когато някой използва изкуствен интелект, за да се подиграва на технологичната общност. Един от моите лични фаворити, BodegaBot, вдъхновен от фиаско на Бодега в края на 2017 г., се подиграва на непоколебимото желание на Силиконовата долина да замени домашното обслужване с технологии.


Source link