Home / Иновативна / Vergecast: Android 11 Beta, PS5 разкриват и Big Tech спира признаването на полицията

Vergecast: Android 11 Beta, PS5 разкриват и Big Tech спира признаването на полициятаИма нов епизод на The Vergecast който ви разказва всички новини тази седмица. Посетете Нилай Пател, Дитер Бон и редица други репортери и редактори, за да научите всичко, което трябва да знаете. Трите теми, обхванати тази седмица, са:

По време на първата част на шоуто, репортерът Verge Меган Фарохманеш и редакторът на игри Андрю Уебстър поемат контрола над всичко на виртуалното събитие на Sony в четвъртък беше обявен ̵

1; от всички Игрите за дългоочакваното представяне на дизайна на PS5.

Малко повече от 14 минути след началото на шоуто, Дитер и Нилай обсъждат първите впечатления от бета версията на Android 11, която беше пусната тази седмица. Google преброява Sonos за нарушаване на патент и евентуалното обявяване на WWDC на Apple за превключване на MacBooks към ARM процесори.

Не на последно място, репортерът Verge Джеймс Винсент идва, за да обясни ролята на разпознаването на лица в полицията и стъпката на основните технологии за спиране на продажбата на тези технологии в полицията.

Много повече се обсъжда в този епизод. Затова слушайте тук или в любимия си подкаст плейър, за да чуете всичко.

Други истории, обсъдени в този епизод:


Source link